2011/03/15

“Grand Prix” laimētāji saņēmuši vērtīgās balvas

Apgāda “Jumava” 20 gadu svinību laikā tika sumināti arī spēles "Grand Prix" laimētāji, tai skaitā sirmā kundze Jadviga Kovaļevska no Balvu novada Šķilbēnu pagasta, kura laimējusi 24000 LVL, kā arī automašīnu “Škoda Yeti” laimējusī Tīna Spilva no Gulbenas rajona.

Sirmās kundzes vietā pēc lielās balvas bija ieradusies Jadvigas Kovaļevskas mazmeita Sandra Kovaļevska, kura apstiprināja jau laimētājas iepriekš pausto, ka laimestu neplāno tērēt ceļošanai un greznuma lietu, jaunu auto vai mājvietas iegādei, bet gan sadalīs saviem bērniem un mazbērniem, kuriem šajā smagajā ekonomiskajā situācijā klājoties grūti.

Sandra Kovaļevska arī piebilda, ka Jadviga Kovaļevska šo naudu tērēs arī savu 80 gadu dzimšanas dienas svinībām, jo nu būšot rocība, lai pie liela svinību galda vienkopus sapulcinātu visus radiniekus un draugus, sarīkojot kārtīgu balli, lai vietējiem vēl būtu ilgi par ko runāt. “Vecmāmiņa jau pēdējos divus gadus runā par savu 80 gadu jubileju un viņas karstākā vēlme ir vienkopus sasaukt visus savus radiniekus un draugus tādā kuplā bariņā, lai nosvinētu lielo jubileju uz pilnu klapi,” zināja teikt Sandra Kovaļevska

Jadvigas Kovaļevskas mazmeita uzslavēja spēles "Grand Prix" organizatorus arī par to, ka laimētāja saņems visus 24000 LVL, jo nodokļi par laimestu ir jau samaksāti.

Uzzinot par laimestu, sirmā kundze Jadviga Kovaļevska sacīja, ka spēlē nolēmusi piedalīties pati, lai gan sākotnēji iespējai laimēt neticējusi, taču nolēmusi pamēģināt. “Ziņu, ka esmu laimējusi 24 tūkstošus latu sākumā uztvēru kā joku, neticēju, ka tā ir taisnība. Tagad esmu ļoti priecīga, vārdos to pat grūti izstāstīt, jo tādu naudu jau katru dienu nesaņem,” saviļņojumu neslēpa Jadviga Kovaļevska. Arī mazmeita Sandra Kovaļevska apstiprina, ka pirmajā brīdi ģimenē neesot ticējuši, ka vecmāmiņa tikusi pie tik ļoti liela laimesta. “Likās, ka vecmāmiņa ir kaut ko sasapņojusies, un ka tā nav patiesība. Neslēpšu, ka mēs visi domājām, ka tā ir krāpniecība. Bet tad noskatījāmies “LNT” raidījumu "Tautas Balss" un tad mēs sapratām, tas ir pa īstam," stāsta Sandra Kovaļevska.

Iepriekš jau rakstījām, ka Jadviga Kovaļevska ieguva maksimālo laimesta apjomu - 20000 LVL un papildus ieguvusi vēl 4000 LVL lojalitātes balvu par savlaicīgi atsūtīto atbildi, jo, saskaņā ar spēles “Grand Prix” nolikumu, ja spēles dalībnieks bija nosūtījis savu atbildi pirmo septiņu dienu laikā, tad viņam pie galvenās balvas 20000 LVL papildus tika pievienota klāt vēl 4000 LVL liela lojalitātes balva.

Svinīgajā pasākumā aizkustinājumu neslēpa arī gulbeniete Tīna Spilva, kura laimējusi automašīnu “Škoda Yeti”. Tīnai Spilvai uz doto brīdi nav autovadītājas apliecības, taču šoferis viņai jau esot. “Pat nav vārdu. Šādā situācija neprotu neko pateikt. Liels satraukums. Nekad mūžā neko neesmu vinnējusi. Šī ir pirmā reize,” noraušot aizkustinājuma asaras, apskatot jauno auto teica Tīnai Spilva.

Gandarījumu par izdevušos jubilejas pasākumu pauda arī apgāda “Jumava” vadītājs Juris Visockis. “Šeit mēs redzam daudzus priecīgus cilvēkus, kuri laimējuši naudas balvas un automašīnu, bet tam visam apakšā ir ļoti precīzs un starptautiski pārbaudīts mehānisms kā cilvēki var iegādāties ļoti labas grāmatas, kurās investēta liela nauda, un kuras tagad ir pieejamas arī latviešu lasītājam,” rezumē Juris Visockis.


Atgādinām, ka spēli "Grand Prix" kopīgi organizēja starptautiskā izdevniecība “Reader’s Digest” un apgāds “Jumava”. Spēle “Grand Prix” aizsākās 2010.gada rudenī, kad piedāvājumu piedalīties “Grand Prix” spēlē saņēma tikai ierobežots Latvijas iedzīvotāju skaits, kas tika atlasīts nejaušā kārtībā. Šie izredzēti cilvēki saņēma aploksnes ar piedāvājumu iegādāties lieliskas grāmatas pa pastu, kādas citās tirdzniecības vietās nav pieejamas, kā arī iespēju laimēt iespaidīgas naudas balvas. Viņiem tikai bija jāatsūta atbilde spēles organizatoriem, lai piedalītos šajā “Grand Prix” finālā.

Spēles "Grand Prix" fināla izloze notika 28.februārī, to vadīja aktieris Harijs Spanovskis, klātesot arī apgāda “Jumava” vadītājam Jurim Visockim, starptautiskās izdevniecības “Reader’s Digest” pārstavniecības Latvijā SIA “RD Baltic” valdes loceklim Ričardam Bernotavičiusam, kā arī "Grand Prix" komitejas priekšēdētājai Annai Pavlovskai. Izlozi uzraudzīja arī neatkarīgs auditors Gatis Ulinskis no Servisa audita kompānijas “Dorus” un Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcijas vecākie  inspektori Vladislavs Sokolovskis un Voldemārs Romans, kā arī datortehnoloģiju speciālists Mindaugas Pelionis, kura pārraudzībā bija datorprogrammu, ar kuras palīdzību tika atlasīti uzvarētāji.

Piebilstams, ka “Grand Prix” fināla izlozē tika noteikti arī citi laimētāji: 500 LVL Solvita Eičinaite no Saldus rajona, un 250 LVL tika Dainai Balodei no Jelgavas novada un Kārlim Grīnbergam no Talsu novada. Vēl 200 cilvēki laimēja veicināšanas balvu – 5 LVL. 


Visu laimētāju sarakstu iespējams apskatīt “Grand Prix” mājaslapā htpp://www.grandprix.lv.





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru