2016/05/29

Badmintona turnīra dēļ “Tami Tami” strādās brokastu laikā

Pasaules reitinga badmintona turnīra “Yonex Latvia International” laikā Jelgavā iecienītais restorāns “Tami Tami” aicina jelgavniekus brokastīs, jo turnīra laikā no 2. līdz 5.jūnijam “Tami Tami” strādās jau no 8:00, nevis no 11:00, kā parasti.

No 2. līdz 5.jūnijam “Tami Tami” brokastos 20 tiesneši, 20 līnijtiesneši un vairāk nekā 40 spēlētāji no Norvēģijas, Itālijas, Spānijas, Čehijas, Beļģijas un Anglijas, kuri dzīvos LLU dienesta viesnīcā. Tā gan ir tikai neliela daļa no badmintona turnīra dalībniekiem, jo lielākā daļa dzīvos viesnīcā “Zemgale”, bet tie dalībnieki, kas ieradīsies ar savām automašīnām, tiks izmitināti arī motelī “Akva”.

“Mums turnīra rīkotāji piedāvāja divas iespējas - no rīta pabarot tiesnešus un spēlētājus Jelgavas sporta hallē, vai arī atvērt “Tami Tami” jau no 8:00. Izvēlējamies brokastis piedāvāt tepat uz vietas, jo te mums ir vairāk iespējas, un arī dalībniekiem te būs tuvāk naktsmītnei un arī mājīgāk. Turklāt, arī mums būs interesanta pieredze,” stāsta “Tami Tami” vadītājs Ainārs Tamisārs.

“Mēs izmantosim šos četrus rītus, lai pavērotu, cik ļoti mūsu tradicionālajiem klientiem būtu interese par brokastošanu. Ja manīsim, ka pie mums šajā laikā brokastos ne tikai badmintonisti, bet arī jelgavnieki, tad apsvērsim iespēju piedāvāt brokastis arī citkārt,” stāsta Ainārs Tamisārs.

“Piedāvāsim brokastis ikvienam, par to pašu cenu, kādu maksās badmintona spēlētāji - 3,50 eiro,” informē Ainārs Tamisārs. “Tami Tami” no rīta klientiem piedāvās citkārt viesnīcās tradicionālās brokastis, taču tiks piedāvātā arī īpaša brokastu ēdienkarte, kas izstrādāta īpašu uz šīm četrām badmintona turnīra dienām.

Iepriekš “Tami Tami” restorāns vairāk asociējās nevis ar strādāšanu rīta agrumā, bet gan ar iespēju paēst ļoti vēlu vakarā, jo “tusiņdienās”, tas ir, trešdienās, piektdienās un sestdienās restorāns strādā līdz 04:00 vienlaicīgi arī mūzikas klubu "Jelgavas krekli”.

Ainārs Tamisārs norāda, ka cituviet ir ļoti populāri uzņēmējiem no rīta ieturēt lietišķās brokastis. “Jelgavā šādas tradīcijas nav, bet iespējams, ka attīstoties uzņēmējdarbības videi, jelgavniekiem būtu interese arī par lietišķajām brokastīm,” spriež Ainārs Tamisārs.

Ainārs Tamisāra vadītais uzņēmums nodrošinās arī ēdināšanu badmintona turnīra norises vietā Jelgavas sporta hallē, kur varēs paēst gan pusdienās, gan arī vakariņās. Turnīra laikā darbosies kafejnīca aiz skatītāju tribīnēm, kā arī ēdieni un dzērieni tiks piedāvāti VIP galdiņos badmintona laukuma sānos. 

Atgādinām, ka Pasaules reitinga badmintona turnīrs “Yonex Latvia International” šogad notiks Jelgavā, no 2. līdz 5.jūnijam. “Yonex Latvia International” turnīram pieteicās rekordliels dalībnieku skaits - 190 dalībnieki no 20 valstīm. Diemžēl, lielās dalībnieku intereses dēļ, daudzi spēlētāji, tai skaitā arī no Latvijas, bija iekļauti “gaidīšanas listē”.

Badmintona turnīra rīkotāji lēš, ka 5 dienu laikā turnīra viesi Jelgavas restorānos un kafejnīcās notērēs vismaz 20000 eiro. Jelgavā uz 4-5 dienām ieradīsies vairāk nekā 250 ārzemnieki, un ja katrs dienā par brokastīm, pusdienām, vakariņām, kafiju un vēl kādu dzērienu iztērēs tikai 20 eiro, tad 4-5 dienās tie ir jau vairāk nekā 100 eiro. Turnīra dalībnieki ir arī pilnībā noslogojuši viesnīcu “Zemgale”, LLU 8.dienesta viesnīcu un moteli “Akva”. Daži dalībnieki dzīvo arī viesnīcā “Jelgava”, bet vēl vismaz 50 dalībnieki ir apmetušies Jelgavas tuvumā esošajos viesu namos. 

Plašāk par Pasaules reitinga badmintona turnīru “Yonex Latvia International” lasiet http://www.yli.lv

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru